easi
youtube twitter linkedin facebook rss newsletters
0
right left

16.03.2016

Filip Van Hove,
Public Relations

who
back

En de winnaar is? ....

2542 read – 0 comments – EASI – Tags: Recognition, Best workplace, EASI, Great Place to Work 2016, Winner

Sinds enkele jaren zitten we bij EASI omstreeks midden maart op hete kolen. De reden? De uitreiking van de ‘Great Place to Work’ award. Ook dit jaar was het weer zover. Onze medewerkers werden bevraagd, ons HR team bereidde een stevig dossier voor, en vanaf dan lag het resultaat buiten onze handen. We hoopten natuurlijk op het beste, maar waren natuurlijk ook voorbereid op een minder resultaat. Zoals dat hoort.

Niemand zegt het, maar iedereen weet het. We zijn ermee bezig. Zeker na het resultaat van vorig jaar, toen we de ‘Best Workplace 2015’ -titel hebben behaald. Ook al kunnen we er niets meer aan veranderen, de wil is er om te gaan winnen of op het podium te eindigen. Toen gisteren de ontknoping kwam en we hoorden dat we OPNIEUW ‘Best Workplace Belgie 2016’ waren, waren we niet alleen fier, niet alleen blij, maar ook gerustgesteld. Een trofee winnen is 1 ding, hem het jaar nadien opnieuw winnen is het bewijs dat het geen toevalstreffer was vorig jaar. We voelen hierdoor de bevestiging dat we goed bezig zijn en dat onze werknemers zich effectief goed in hun vel voelen!

We hebben enorm ons best gedaan om deze titel binnen te halen. Deze titel is gevolgd uit een continue wil om onze werkomstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken voor al onze medewerkers. We streven voortdurend naar verbetering en lanceren elke jaar nieuwe initiatieven.

Deze award komt net op het juiste moment. We zijn in volle uitbreiding en het is leuk om te zien dat ondanks de felle groei van het bedrijf in Vlaanderen, de cultuur en de goede werksfeer toch behouden blijft. De titel sterkt ons zelfvertrouwen in onze capaciteit hebben om dit vast te houden, zelfs bij de sterke uitbreidingen die gepland zijn in 2016. Een uitbreiding van onze hoofdzetel, 50 nieuwe mensen die we aanwerven en plannen om in het Gentse een nieuwe vestiging te openen. Het zal een boeiend jaar worden, maar onze werknemers zijn er klaar voor zoals blijkt uit de peiling.

Bedankt aan alle medewerkers die voor deze titel hebben gezorgd en ook bedankt aan alle collega's  voor het vertrouwen in EASI. We zullen blijven streven om van EASI een ‘uitmuntende place to work’ te maken! 

Degenen die onze werkomgeving beter willen leren kennen, nodigen we vriendelijk uit onderstaande video te bekijken:

Leave a comment

0 comments

Post your comment